Het is het resultaat dat telt

Kliniek

Ons team is gevestigd in Antalya waar we sinds 2007 een uitgebreid tandtechnische laboratorium hebben en waar we de nieuwste technologie toepassen. Alle materialen in de klinieken die worden gebruikt zijn 100% veilig, gecertificeerd en voorzien van de CE, NEN-ISO 9001/2000 kwaliteitskeurmerken. Bij de behandelingen worden dezelfde hoogwaardige materialen gebruikt als bij tandartsen in Engeland, Duitsland, America en Nederland en de rest van Europa. Onze artsen zijn in het bezit van een doctorstitel Tandheelkunde en hebben gedegen kennis van de nieuwste technieken.

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel van titanium of zirkonium die in het kaakbot wordt geplaatst. Als het implantaat na een tijd goed is vastgegroeid met het kaakbot, wordt er een opbouwdeel ingeschroefd. Het implantaat dient nu als pijler voor een kroon of brug. Nieuw zijn direct-implantaten, indien mogelijk kunt u in 10 dagen implantaten en kronen/prothese geplaatst hebben [afhankelijk van dikte, hoogte en de conditie van het kaakbot].

Implantaten maken het gebit en het kaakbot sterker en zijn voor het leven. Vaak kan daardoor een loszittende constructie, zoals een kunstgebit, worden vervangen of voorkomen.

Bruggen en Kronen

Met een brug vervangen we een ontbrekende tand of kies.
Een brug, bestaande uit een kunsttand en twee kronen, welke wordt verankerd aan één of twee aangrenzende natuurlijke tanden. De brug omspant dus de lege ruimte waar de tand of kies ontbreekt. De brug wordt met behulp van cement vastgezet en is niet zelf te verwijderen.

Materialen

Standaard kronen en bruggen bestaan uit een basis van metaal (chroom of kobalt) met een buitenlaag van tand-kleurig porselein en glazuur. Deze kronen gaan gemiddeld 20 jaar mee en zijn dezelfde als ook in Nederland en Belgie worden gebruikt.

We kunnen ook 100% porseleinen kronen en inlays plaatsen. Deze geven het meest natuurlijke resultaat, maar zijn minder sterk, minder slijtvast en minder duurzaam.

Kronen en drukken uit porselein/zirkonium zijn weer zeer goed bestand tegen buigen en hebben een hoger bijtkracht.

Tijdens uw verblijf beslist u samen met onze arts welke toepassing voor u het beste is.

De behandeling

Op de afgesproken dag stelt de tandarts die u behandeld eerst een diagnose waarbij hij de ideale situatie voor uw gebitsverbetering onderzoekt. Meestal gaat het daarbij om een combinatie van kronen, bruggen en/of implantaten.

Als u samen met de tandarts een behandelpan hebt gemaakt, dan vangt de behandeling aan.

U wordt, uiteraard met steriele naalden plaatselijk verdoofd. De te vervangen tand of kies wordt afgeslepen zodat er een kroon overheen kan worden geplaatst. Dan krijgt u een nood-kroon voor de periode waarbinnen de definitieve kroon of brug wordt vervaardigd waarbij de kleur natuurlijk van essentieel belang is.

Na enkele dagen wordt de kroon of brug geplaatst en pas na uw goedkeuring definitief vastgezet en tenslotte krijgt u informatie over het onderhoud van uw gebit.

Esthetiek

Een kroon of brug dient zoveel mogelijk overeen te komen met een natuurlijke tand zodat niet zichtbaar is dat u een kunsttand hebt. Mede daarom is de onderstructuur van een kroon of brug  uitgevoerd in een parelwitte kleur waardoor er geen donkere rand bij het tandvlees ontstaat.

Het is het resultaat dat telt

Hieronder treft u enkele foto’s aan van patiënten die door ons zijn geholpen. Eerst ziet u de foto “voor”, gevolgd door “na” foto.
Wenst u ook een stalend, gezonden toonbaar gebit, neem dan contact met ons op.

E-mail ons

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt natuurlijk wel een bericht achterlaten. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Start typing and press Enter to search