Over ons

Wie zijn wij?
Wat doen we voor u?

Wij zijn Prettigtandreizen en begeleiden mensen die voor een tandheelkundige behandeling naar Turkije gaan. Naar het buitenland gaan voor een behandeling is voor veel mensen niet makkelijk. Met onze steun en individuele begeleiding, voor-, tijdens-, en na de behandeling gaat dit veel vlotter en valt er een last van u af. Jaarlijks reizen duizenden Nederlanders en Belgen af naar het buitenland voor tandheelkundige ingrepen. Vooral ingrepen die niet vergoed worden door verzekeraars, zijn populair om over de grens uit te laten voeren. Een behandeling in het buitenland kan namelijk duizenden euro’s goedkoper zijn dan dezelfde behandeling in Nederland en of Belgie.

Waarom een behandeling in Turkije?

Vanwege de lange wachttijden en de hoge kosten kan het heel frustrerend zijn om een behandeling in Nederland of in Belgie te ondergaan. In Turkije zijn de wachttijden vaak veel korter en de kosten van een behandeling zijn een stuk lager. Ingrepen kunnen in het buitenland tegen lagere prijzen worden aangeboden omdat de lonen daar veel lager liggen. Bij de klinieken waarmee wij samenwerken gaat dit uiteraard niet ten koste van de kwaliteit van de behandelingen.

Kwaliteitseisen en certificering

Als u zelf op zoek gaat naar een kliniek voor een behandeling in het buitenland weet u vaak niet waar u op moet letten. Er zijn helaas ook in het buitenland klinieken die het niet zo nauw nemen met kwaliteitseisen. U kunt daardoor voor onaangename verrassingen komen te staan als u zelf een behandeling regelt in het buitenland. Prettigtandreizen werkt alleen samen met artsen en klinieken die voldoen aan Nederlandse kwaliteitseisen. Alle materialen die in de klinieken worden gebruikt zijn voorzien van CE certificaten en het EN ISO 9001/2000 kwaliteitskeurmerk. In de klinieken worden dezelfde hoogwaardige materialen gebruikt als in Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Japan en de VS. Alle tandartsen zijn in het bezit van een doctorstitel op het gebied van expertise en hebben gedegen kennis van de nieuwste technieken.

Angst voor de tandarts?

Prettigtandreizen heeft veel ervaring met mensen die, door hun angst, jarenlang niet met hun gebitsproblemen naar de tandarts durven te gaan. Door onze persoonlijke begeleiding hebben zij hun angst overwonnen en zijn met een mooi, gezond gebit én met meer zelfvertrouwen terug naar huis gekeerd. De Turkse kust, de zee en het natuurschoon hebben daar natuurlijk ook aan bijgedragen.

E-mail ons

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt natuurlijk wel een bericht achterlaten. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Start typing and press Enter to search