Tijdens uw verblijf

Verblijf tijdens uw behandeling
in het schitterende Antalya

Vanaf het begin van de behandeling tot het plaatsen van de definitieve kroon of brug of het aanbrengen van een implantaat verblijft u in het schitterende Antalya. Voor velen is een trip naar de tandarts stressvol en iets waar u tussen de eerste en tweede behandeling niet echt naar uitkijkt. Daarom combineren we uw gebitsverzorging met een bezoek aan het authentieke Antalya om uw gedachten even ergens anders op te focussen en heerlijk ontspannen een korte vakantie bij ons te vieren.

Gedurende uw verblijf nemen we u daarom mee naar het authentieke Turkije waar we u meenemen en Rondleiden in deze prachtige stad.

Geniet van Turkije zoals u nog nooit hebt gedaan en verzet uw zinnen. Door de ontspannen sfeer ervaart u minder stress voor de behandeling wat de hele ingreep ten goede komt. Hoe meer u ontspant, hoe eenvoudiger de behandeling wordt ondergaan.

Samen met ons dwaalt u door de stad.

We organiseren niet alleen de verzorging van uw gebit, maar bieden ook nog eens in een ontspannen sfeer.

We nemen u mee op een rondgang door Antalya waarbij we er 100% zeker van zijn dat u van minuut tot minuut zult genieten en waarbij de spanning van u afvalt.We staan niet voor niets bekend als gastvrij en vriendelijk. Dit zult u zelf ervaren!

Als u uw verblijf wil verlengen of indien gewoons in een nog luxere hotel wenst door te brengen, vraag hier dan naar bij uw intake. We houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

E-mail ons

Op dit moment zijn we niet aanwezig. U kunt natuurlijk wel een bericht achterlaten. We bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Start typing and press Enter to search